aqua unIQa partener la “Maratonul copiilor pentru copii”

Mineralele și vitaminele sunt întotdeauna în gardă pentru sănătatea noastră, dar dacă ritmul secolului XXI nu vă permite să țineți mereu pasul cu dieta potrivită, cum să fiți?

Pe data de 11 octombrie, pe stadionul Dinamo, Misiunea Socială „Diaconia” a desfășurat evenimentul, Maratonul copiilor pentru copii.
La maraton au participat 80 de copii de vârstă şcolară mică și sponsorii lor (părinţi, bunici, rude, prieteni de familie, etc), care, printr-un efort comun, au devenit Campioni ai Bunătății, reușind să facă un pas simțitor pentru realizarea viselor copiilor ce nu pot merge la școală.
7432 de lei au fost donați de către participanți pentru a susține copiii ce nu frecventează școala. Din banii colectați se vor cumpăra rechizite școlare, hăinuțe și încălţăminte pentru acești copii.
Igor Belei, directorul Misiunii Sociale „Diaconia“: „La maraton am simțit veselia și bucuria copiilor, împreună cu inocența caracteristică lor, ce au fost împărtășite celor, soarta cărora le-a rezervat momente mai triste. Am avut parte de o trăire comună care lasă un mesaj de încurajare și speranță în faptul că societatea de mâine va fi mai bună, grație unor cetățeni responsabili, aplecați spre nevoia fratelui său. Prin intermediul maratonului, zâmbetele copiilor, trăirile părinților și efortul voluntarilor s-au unit într-o acțiune care reprezintă unul dintre primii pași spre o lume mai bună.“
Evenimentul s-a desfăşurat cu susţinerea Unica Sport, Hendrix Bail, aqua unIQa, Unimarket, Colombus S.R.L. şi a Teleradio Moldova, Unica.md, Jurnal TV, Radio Chişinău, Familia.md, Radio Vocea Basarabiei, md_foto.com.
„Diaconia” este structura socială a Mitropoliei Basarabiei (Patriarhia Română), care activează pe întreg teritoriul Republicii Moldova din anul 2001, în calitate de organizaţie non-profit. Organizaţia este membru al Federaţiei „Filantropia” şi al Alianţei ONG-urilor active în domeniul Protecţiei Sociale a Copilului şi Familiei.

Citește altele

10.03.2022
Urmare solicitării privind efectuarea evaluării prealabile a impactului asupra mediului, pentru activitatea planificată...
03.10.2018
În incinta festivalului Olympic Eco Fest s-a născut o bună tradiție de plantare a copacilor în parcul Valea Morilor....
03.10.2018
Pe data de 29 septembrie 2018 festivalul tradițional anual Olympic Eco Fest, organizat de Comitetul Național Olimpic al...