Despre companie

Lider național în ape iodate

Valorile: Consumatorul este plasat în centrul activității noastre.
Suntem receptivi la așteptările clienților și consumatorilor noștri oferindu-le un produs inovativ de calitate superioară.

Valorificăm angajații noștri. Respectul și susținerea sunt bazele pe care se construiesc relațiile în companie. Ne bazăm pe colegii noștri pentru a asigura succesul companiei. Ne asumăm responsabilitățile individuale și tindem spre performanțe înalte.

Suntem o companie orientată spre performanță.
Ne poziționăm ca lideri orientați către dezvoltare durabilă.

Oferim produse și servicii care corespund celor mai înalte standarde.

Suntem dedicați siguranței și sănătății populației, protejăm mediul înconjurător și calitatea vieții din comunitățile în care ne desfășurăm activitatea.

Noi construim viitorul pentru copii noștri. Prețuim continuitatea și calitatea înaltă a vieții care dorim să o transmitem urmașilor noștri.

Strategia

Patru piloni ai activității  “Gelibert S.R.L”

Sunt cele patru principii după care ne urmăm activitatea și ne dezvoltăm –respectiv unde vrem să ajungem și care este strategia noastră.

  1. Prin activitatea noastră de zi cu zi  vrem să creăm un viitor mai bun.
  2. Îi ajutăm pe oameni să fie mai sănătoși , să se simtă bine și să ia de la viață tot ce-i mai bun.
  3. Îi inspirăm pe oameni să întreprindă în fiecare zi mici acțiuni spre dezvoltarea atât fizică cât și intelectuală, pentru a aduce o schimbare în întreaga lume.
  4. Vom concepe și pune în practică inovații cu scopul de a deveni mai buni și de a reduce impactul asupra mediului.

Întotdeauna am crezut în puterea unei ape sănătoase, care ar îmbunătăți calitatea vieții populației și ar asigura cantitatea necesară de iod în organism. O dată cu dezvoltarea companiei noastre, cresc și responsabilitățile. Suntem conștienți de problemele globale referitor la apă, lucruri care ne privesc pe toți. Aceste preocupări au o poziție...

Viziunea companiei

Suntem dedicați siguranței și sănătății populației, protejăm mediul înconjurător și calitatea vieții din comunitățile în care ne desfășurăm activitatea. Viziunea companiei este strîns legată de beneficiile unei vieți active și pline de sănătate.

Apa este unul dintre elementele vitale prin care suntem conectați cu natura , zi de zi. Fiecare dintre noi știe că apa este esențiala în toate procesele organismului uman, iar aportul de lichide joacă un rol extrem de decisiv în menținerea funcțiilor vitale.Consumul de apă este deosebit de important pentru organismul uman, deoarece aceasta ajută la funcționarea normală a tuturor organelor și sistemelor, până la nivel de celulă. Specialiștii recomandă un consum mediu de apă de până la 2 L pe zi. Pe lingă asta, specialiștii recomandă anume consumul de apă iodată, pentru ca deficitul de Iod în Moldova este o problemă care afectează pe fiecare în parte.

SIMPTOMELE INSUFICIENȚEI DE IOD:

  • Disconfort general;
  • Oboseală fizică și psihică;
  • Randament scăzut;
  • ...

Producere

Întreprinderea SRL ”Gelibert” – Unitatea de producere a apelor minerale, potabile și a băuturilor răcoritoare nealcoolice, implementează și menține un sistem de management ce satisface condiţiile standardului ISO 22000:2005, pentru a demonstra capacitatea proprie de a furniza cu regularitate produse inofensive pentru consum alimentar și de a controla pericolele pentru siguranţa alimentului, cu scopul de a se asigura că produsul (apa potabila/racoritoare) este sigur în momentul consumului uman.

Cerinţele standardelor menţionate sunt aplicate pentru certificarea companiei „Gelibert” SRL, domeniul de activitate al căreia îl constituie: Producerea băuturilor răcoritoare, băuturilor răcoritoare cu conținut de suc, apei minerale, apei potabile, apei potabile iodată, carbogazoasă și necarbogazoasă și apei potabile purificată necarbogazoasă fortificată cu Ca și Mg, ambalate în butelii PET cu capacitatea de 0.5, 0.75, 1.5, 2.0, 3.0, 3.5, 6.0, 7.0, 12.0 și 19.0 litri.

Întreprinderea planifică şi dezvoltă procesele necesare pentru realizarea de produse...

Istoria companiei

Certificate

Diplome și onoruri

Diplome și premii